Lasagna „cordon bleu“, cel mai gustos preparat cu pui
24 mai 2017 12:52
Rețete
Ultima actualizare:
Această lasagna este cremoasă şi delicioasă, iar dacă vei încerca reţeta pe care ţi-o recomandăm, ea va deveni rapid preferata familiei tale. Este o mâncare cu multă carne de pui, şuncă şi mult bacon. Iar ceea ce îi dă un gust aparte este sosul cremos de caşcaval.
Ingrediente
9 foi de lasagna, fierte conform indicaţiilor de pe pachet565 g carne de pui, fiartă sau friptă (mărunţită)375 g şuncă, tăiată cubuleţe400-450 g bacon, tăiat300 g caşcaval dat prin răzătoare (sau brânză elveţiană)
Pentru sos
120 g unt½ cană făină4 căni lapte1 linguriţă usturoi granulat½ linguriţă sare¼ linguriţă piper alb măcinat450 g cremă de brânză, moale
Afla reteta pe clickpoftabuna.ro