Lasagna cu pui – Daniela Andrei

20 septembrie 2016 12:48   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

un pachet foi de lasagna

 un piept de pui dezosat

150 ml suc de roşii

300 gr cas de oi sărat

6 ouă mari 3

300 g smântână

2-3 roşii de grădina ardei graşi (roşu şi verde)

câteva cepe albe

câteva frunze de busuioc verde

sare şi piper după gust

Mod de preparare

Tocăm ardeii, roşiile şi ceapa. Călim legumele pentru 10 minute aproximativ, adăugăm sucul de roşii, condimentele şi busuiocul tocat, continuând fierberea pentru 5 minute. Punem pieptul de pui tocat, amestecăm cu grijă şi păstrăm vasul pe foc până ce carnea se pătrunde suficient. Într-o tavă de cuptor, întindem pe rând, foi de lasagna, turnam jumătate de cantitate din ouăle bătute cu smântână, presăram brânză rasă şi adăugăm pieptul de pui cu sucul de roşii. (Repetăm operaţiunea, aşezând straturi foi de lasagna, brânză rasă, sosul de roşii cu pieptul de pui tocat). Se coace la 160 de grade pentru 45-50 de minte. Se serveşte caldă. Poftă bună!

Mai multe