Macrou la cuptor – Ermina Vlăsceanu

6 aprilie 2016 13:14   Rețete
Ultima actualizare:

Am avut nevoie de: 3 bucăţi macrou , 2 căpăţâni de usturoi,  0,5 l suc de roşii,o ţelina feliată,150 ml ulei, sare, piper, cimbru, o frunză de dafin, pătrunjel.

Mod de preparare

Am luat peştii, i-am curăţat de maţe şi i-am spălat bine. Am pus apă caldă peste ei şi i-am lăsat să aştepte până când le-am pregătit vasul pentru gătit. Am uns cu ulei vasul de yena,  apoi am aşezat feliile de ţelină peste care am pus peştii. Am pisat  usturoiul, apoi l-am amestecat cu sucul de roşii şi l-am turnat peste peşte. Am mai adăugat sare, piper, cimbru şi o frunză de dafin şi l-am pus în cuptorul încălzit. După o oră am adăugat pătrunjel tocat deasupra şi a urmat degustarea. A fost delicios!

Mai multe