Mămăligă de cartofi cu brânză
Mălaiul este un ingredient foarte sănătos, însă nu mai este așa la modă în casele românilor, din păcate. Mămăliga cu brânză și smântână sau mămăliga cu sarmale sau tocană sunt mâncărurile de bază în satul tradițional românesc.
Oricine își dorește să aducă tradiția în casa proprie, trebuie să încerce și această rețetă de mămăligă de cartofi cu brânză. Se mai adaugă la ea ouă prăjite în tigaie și cârnați picanți. O masă pe cinste, gustoasă și cât se poate de românească.
Ingrediente Mămăligă de cartofi cu brânză:
500 de grame de mălaiSare4-5 cartofi potriviți tăiați cuburi și fierți în apa în care se va face mămăligaBrânză de oi sau caprăOuă proaspete prăjite în untCârnați picanți de casă rumeniți la tigaie
Află cum se prepară mămăligă de cartofi cu brânză pe clickpoftabuna.ro.