Masa de Crăciun. Rulada de porc umplută cu varză în sos de ciuperci

23 decembrie 2018 19:20   Rețete
Ultima actualizare:

Crăciunul e tot mai aproape și, ca orice român, probabil îți dorești ca masa să fie îmbelșugată. Dacă te-ai săturat de sarmale, dar nici nu vrei să renunți la preparatele românești, îți propunem noi o rețetă delicioasă: rulada de porc umplută cu varză în sos de ciuperci.

Ai varza și carnea de porc într-un preparat diferit, cu care sigur îți vei surprinde oaspeții. Iată cum se pregătește și de ce ai nevoie: 

Ingrediente:

- cotlet de porc

- frunze de dafin

- 3 cuișoare

- 1 ceapă

- varză albă

- piper negru

 -200 gr ciuperci

- ulei de floarea soarelui sau de rapiță 

Află doar pe clickpentrufemei.ro cum se prepară!

Cârnați de casă afumați, rețeță de Crăciun

Secretul celor mai bune sarmale de Crăciun

Mai multe