Minirăcituri delicioase- Valerica Alexandru

25 august 2012 13:21   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente: 2 pulpiţe, 2 bucăţele de file crap, 1 morcov, 1 pătrunjel, o ceapă, 1 cartof, sare, 1 frunză de dafin, piper, un căţel usturoi, o jumătate de lămâie.

Mod de preparare: Se fierb pulpiţele în apă cu sare 20 minute, iar apoi împreună cu legumele, aproximativ 15 minute până se desprinde carnea de pe oase. Scoatem cărniţa de pui şi punem peştele câteva minute până fierbe.

În forme mici de brioşe aşezăm estetic legumele alături de cărniţa de pui şi de pesşte. Turnăm desupra zeama strecurată. În fiecare formă picurăm câteva picături de lămâie (răciturile vor fi mai clare).

Poftă bună!

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook

Mai multe