O reţetă gustoasă pe zi: Antreuri asortate

12 mai 2015 16:49   Rețete
Ultima actualizare:

  • Ingrediente
  • 10 felii franzelă
  • 5 linguri zacuscă
  • 4 ciuperci
  • 200 g cremă de brânză
  • 2 frunze de spanac
  • 2 linguri caşcaval
  • 1 roşie
  • 2 linguri smântână
  • pătrunjel verde
  • oregano
  • rozmarin
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri porumb din conservă
  • sare
  • piper

Preparare

Feliile de pâine le stropeşti cu puţin ulei şi le frigi pe un grătar pentru aragaz. Speli ciupercile bine sub jet de apă şi le tai bucăţi mari, le sotezi în unt şi le condimentezi cu sare şi piper. Freci energic câteva minute crema de brânză cu spanacul fiert tocat mărunt, adaugi porumbul şi rozmarinul.Aşezi pe feliile de pâine câte o lingură din fiecare umplutură. Pe cele cu zacuscă le presari cu caşcaval şi le introduci câteva minute la cuptor pentru a se topi caşcavalul.Pe cele cu brânză şi spanac le ornezi cu roşia tăiată cubuleţe şi amestecată cu oregano şi pătrunjel verde şi cu o linguriţă de smântână.

Mai multe