O reţetă gustoasă pe zi: Aperitiv cu spumă de brânză

22 octombrie 2017 15:18   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

100 g aluat de patiserie

100 g brânză de oaie

1 căţel usturoi

2 linguri unt

2 linguri nucă măcinată

câteva frunze de pătrunjel verde

12 jumătăţi nucă, pentru decor

Preparare

Întinzi aluatul într-o foaie, din care tai cu gura unui pahar 12 cercuri. Ungi formele de minitarte, pui cerculeţele, presezi bine de pereţii formei şi le coci în cuptorul încins 10 minute. Le scoţi din forme şi le laşi la răcit.Untul, înmuiat la temperatura camerei, îl freci cu brânza dată pe răzătoarea mică, cu usturoiul pisat, cu pătrunjelul tocat mărunt şi cu nuca măcinată. Umpli coşuleţele cu crema de brânză, le decorezi cu jumătăţi de nucă şi cu verdeaţă.

Mai multe