O reţetă gustoasă pe zi: Brioșe sărate

22 aprilie 2018 15:10   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

● 5 ouă ● 2 ardei ● 6-7 felii

de șuncă sau bacon ● 100 g

brânză ● cașcaval, după gust

● 1-2 linguri unt ● sare, după

gust ● piper, după gust

● ceapă verde, după gust

Mod de preparare

Încălzești cuptorul la 180 ºC. Bați ouăle și încorporezi în ele ardeiul tăiat cubulețe, brânza rasă și șunca feliată. Condimentezi cu sare și piper. Ungi o tavă pentru brioșe cu puțin unt și torni compoziția în fiecare formă.

Dai la cuptor aproximativ 20 de minute. Presari peste brioșe cașcaval ras, câteva felii de șuncă și ceapă verde tăiată mărunt, dacă dorești, și le mai ții să se gratineze.

Mai multe