O reţetă gustoasă pe zi: Chifteluţe de cartofi cu brânză

13 iunie 2017 12:25   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

4 cartofi

1 ceapă

150 g brânză sărată

100 ml lapte

6 linguri făină

4 ouă

ulei

sare

piper

1 legătură mărar

Mod de preparare

1. Cureţi cartofii, îi fierbi, apoi îi scurgi şi îi pasezi. Amesteci piureul obţinut cu laptele, ouăle bătute, mărarul tocat şi făina. Cureţi ceapa, o dai prin răzătoarea mare, o căleşti în puţin ulei şi o amesteci cu compoziţia de cartofi.

2. Adaugi în aluatul obţinut brânza rasă, potriveşti gustul de sare şi piper şi laşi să se odihnească 30 de minute.

3. Iei cu o lingură din compoziţie, torni într-o tigaie cu ulei încins şi prăjeşti chifteluţele pe ambele părţi.

Mai multe