O reţetă gustoasă pe zi: Clovni cu brânză

25 iunie 2015 11:48   Rețete
Ultima actualizare:

  • Ingrediente
  • 1 cutie brânză cremoasă
  • 100 g bânză topită la tub
  • câteva roşii mici
  • 2 castraveţi
  • frunze de ceapă verde
  • pătrunjel
  • sos de roşii
  • 5 chifle

Preparare

Tai chiflele în trei şi foloseşti doar cele două felii inferioare.Ungi pe o parte feliile cu crema de brânză şi aranjezi pe cea de la bază feliuţe subţiri de castravete. Faci sandviciul cu cea de a doua felie.Cu tubul de brânză topită, pe care îl găureşti într-un colţ, faci ochişorii şi gura, cărora „le dai viaţă” cu suc de roşii. Formezi din brânza topită biluţe, pe care le aşezi pe post de ochi şi modelezi. Nasul va fi o jumătate de roşie. Faci clovnului un ciuf din frunzuliţe de pătrunjel şi frunze de ceapă verde şi serveşti copilului tău.

Mai multe