O reţetă gustoasă pe zi: “Cuiburi” cu salată de ton
20 martie 2014 9:37
Rețete
Ultima actualizare:
Ingrediente: 1 conservă ton bucăţi, 2 ouă, 2 linguri maioneză, 2 castraveciori proaspeţi, 1 lingură zeamă lămâie, 2 lămâi mari, sare, piper
Preparare: 1. Se fierb ouăle tari, se curăţă, se taie cubuleţe mici şi se pun într-un castron. Castraveţii se taie cubuleţe şi se adaugă peste ouă. Se scurge bine tonul de apă, se sfărâmă cu furculiţa şi se adaugă în castron. 2. Se adaugă maioneza, zeama de lămâie, sare şi piper, după gust, şi se amestecă uşor. Se taie capacele la cele două lămâi, se scobesc bine şi se umplu cu salata de ton. Se decorează cu câteva fire de mărar.