O reţetă gustoasă pe zi: Cuşcuş cu legume

21 februarie 2013 8:53   Rețete
Ultima actualizare:

Preparare: Se pun la fiert 80 ml apă, sare şi o lingură ulei de măsline. Când apa începe să clocotească, se toarnă peste cuşcuşul aflat într-un castron, se acoperă şi se lasă să se umfle. După 5 minute, se amestecă cu furculiţa pentru a se afâna "bulgăraşii" de cuşcuş şi se lasă să se răcească. Între timp, se spală castraveţii, se taie felii subţiri şi se pun într-un castron mai mare, se adaugă roşiile tăiate pe jumătate, ceapa tăiată rondele subţiri, crutoane, se adaugă cuşcuşul, pătrunjel tocat fin, sare, piper, după gust. Se asezonează cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie, se amestecă uşor şi se serveşte cu cubuleţe de brânză.

Mai multe