O reţetă gustoasă pe zi: Deliciu din Ardeal

7 ianuarie 2015 12:10   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

  • 1 varză murată
  • 300 g ceafă de porc afumată
  • 100 g măsline
  • 4 linguri ulei
  • rozmarin uscat
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper

Preparare: Tai varza fideluţă, o speli în mai multe ape calde pentru a se desăra, apoi o scurgi de apă şi o căleşti în uleiul bine încins, amestecând permanent, până începe să se rumenească uşor.Separat, tai ceafa de porc felii subţiri cu care tapetezi fundul unei forme termorezistente. Deasupra adaugi varza călită, măslinele fără sâmburi, presari condimentele, după gust, acoperi cu capac şi introduce în cuptorul bine încins pentru aproximativ 20 de minute. O serveşti caldă, cu mămăliguţă. Poftă bună!

Mai multe