O reţetă gustoasă pe zi: Fursecuri cu gem

14 aprilie 2017 14:02   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente:

380 g făină, 250 g margarină, 4 linguri zahăr pudră, 1 fiolă esenţă de vanilie, 2 linguri apă, sare, ½ plic praf de copt, gem.

Preparare:

Amesteci margarina moale cu zahărul pudră, adaugi puțină sare, praful de copt, apa şi esenţa de vanilie. Pui făina treptat şi frămânţi bine aluatul până când nu se mai lipeşte de mâini. Formezi o bilă din aluat, pe care o înveleşti într-o folie de plastic şi laşi la frigider 1 oră. Întinzi cu sucitorul în foaie subţire. Decupezi din aluat ce forme dorești, le așezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi laşi la cuptor 15 minute. Când s-au mai răcit, le ungi şi le lipești două câte două.

Mai multe