O reţetă gustoasă pe zi: Gogoși în stil grecesc

25 mai 2018 12:05   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente gogoşi în stil grecesc:

300 g făină, 260 ml apă, 10 g drojdie uscată, 1 lingură zahăr, ½ linguriță sare, ulei, 100 g gem de căpșuni.

Preparare gogoşi în stil grecesc:

Amesteci drojdia uscată cu zahărul și cu 50 ml de apă caldă. Lași amestecul deoparte 10 minute. Cerni făina cu sarea și torni drojdia. Încorporezi restul de apă caldă și frămânți un aluat moale și elastic, pe care îl acoperi cu un prosop și-l lași la loc cald 30 de minute. Ulterior, formezi din el biluțe pe care le prăjești în ulei încins. Gogoșile prăjite le pui pe un prosop de hârtie. După ce și-au lăsat surplusul de ulei, le umpli, cu un poș, cu gem de căpșuni.

Mai multe