O reţetă gustoasă pe zi: Iepurași cu cocos

1 februarie 2015 12:44   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

  • 200 g lapte praf
  • 1 pachet unt
  • 2 foi napolitană crocantă
  • 150 g zahăr pudră
  • 1 esenţă de vanilie
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 400 g nucă cocos (albă şi colorată)
  • 100 g nucă
  • 50 g ciocolată albă
  • bombonele decorative

Preparare

Amesteci cu mixerul untul cu zahărul pudră, cu zahărul vanilat şi cu esenţa de vanilie. După ce s-a format o pastă, adaugi laptele praf, 100 g nucă de cocos albă, nuca măcinată şi amesteci bine. Zdrobeşti fin foile de napolitană şi le încorporezi în cremă, amestecând bine.Din pasta rezultată formezi corpul iepuraşilor, apoi îi dai prin nucă de cocos. Pentru codiţe şi urechi, foloseşti nucă de cocos colorată. Urechile le glazurezi cu ciocolata topită la bain-marie. Cu bombonele decorative faci ochişorii şi năsucul. Se ţin la rece până în momentul servirii.

Mai multe