O reţetă gustoasă pe zi: Muşchiuleţ de porc în bacon

13 noiembrie 2016 12:02   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

400-500 g muşchi de porc

10 felii bacon

ulei

vin alb 5 cimbru

rozmarin

sare

piper

Preparare

1. Pregăteşti o marinată din ulei, sare, cimbru, rozmarin şi piper, pui în acest amestec muşchiul şi îl laşi la macerat 2 ore, la rece. Ulterior, tai carnea în bucăţi potrivite, pe care le înfăşori în câte o felie de bacon şi le asiguri cu scobitori.

2. Stropeşti cu puţin ulei tava, aşezi bucăţile de muşchiuleţ şi le adaugi puţină apă la bază, acoperi cu staniol şi dai la cuptor.

3. După 15-20 de minute, îndepărtezi folia de aluminiu, adaugi vinul combinat cu puţină apă şi dai în continuare la cuptor până se rumenesc frumos bucăţile de carne.

Mai multe