O reţetă gustoasă pe zi: Omletă cu brânză
18 iunie 2018 13:31
Rețete
Ultima actualizare:
Ingrediente Omletă cu brânză
● 8 ouă ● 4 cartofi fierți ● 100 ml smântână
● 200 g brânză de capră ● 4 fire de ceapă verde
● sare ● piper ● mărar ● pătrunjel
● 1-2 linguri ulei ● câteva frunze de ruccola
Mod de preparare Omletă cu brânză
Separi albușurile de gălbenușuri. Bați albușurile spumă cu sare, după gust. Încorporezi în gălbenușuri 150 g de brânză rasă, smântâna, cartofii tăiați cubulețe, ceapa, mărarul și pătrunjelul tocate fin și piper, apoi, ușor, adaugi albușurile. Ungi o tavă rotundă cu ulei, torni omleta și dai vasul la cuptorul încins 45 de minute sau până când se rumenește.
O servești cu brânza rămasă, făcută cubulețe și cu frunze de ruccola.