O reţetă gustoasă pe zi: Pacheţele în foitaj
11 martie 2013 8:30
Rețete
Ultima actualizare:
Preparare: Laşi foile de plăcintă să se dezgheţe în frigider. Tai ceapa julien, cureţi ardeiul şi ciupercile, le tai rondele sau felii subţiri şi le căleşti în ulei bine încins împreună cu morcovul ras până se înmoaie şi scade complet zeama lăsată. Asezonezi cu sare şi piper, după gust, apoi le laşi să se răcească. Adaugi caşcavalul ras şi amesteci bine. Tai foile de plăcintă în triunghiuri, le ungi pe margini cu ou bătut, aşezi puţină umplutură la colţul ascuţit, aduci puţin marginile în interior şi rulezi. Lipeşti colţul cu ou bătut. Procedezi la fel până termini toate ingredientele. Le prăjeşti în baie de ulei încins pe amble părţi şi le scoţi pe prosoape absorbante. Le serveşti calde, cu ketchup sau sos de usturoi.