O reţetă gustoasă pe zi: Pandișpan cu bezea

26 septembrie 2017 13:07   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente:

6 ouă, 10 linguri ulei, 2 plicuri zahăr vanilat, 450 g făină, 200 g zahăr, 1 plic praf de copt, 150 g struguri, 1 praf de sare, zahăr pudră, pentru décor.

Preparare:

Separi albuşurile de gălbenuşuri şi baţi albuşurile spumă tare cu jumătate din cantitatea de zahăr tos. Freci gălbenuşurile cu sare şi restul de zahăr, uleiul şi zahărul vanilat până îşi dublează volumul. Încorporezi jumătate din compoziţia de albuş şi făina amestecată cu praful de copt. Torni compoziţia într-o tavă tapetată, o nivelezi şi aşezi din loc în loc boabe de struguri. Dai tava la cuptor 10-15 minute, o scoţi, întinzi restul de albuş bătut şi dai din nou la cuptor până când se rumeneşte bezeaua. După ce s-a răcit, o pudrezi cu zahăr.

Mai multe