O reţetă gustoasă pe zi: Pârjoale cu semințe

28 octombrie 2014 11:54   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

6 cartofi mari

4 linguri smântână

200 g seminţe de dovleac

50 g seminţe de susan

4 căţei de usturoi

3 ouă

200 g făină

1 legătură pătrunjel

ulei pentru prăjit

sare

piper

Preparare

Speli cartofii, îi fierbi în coajă, îi cureţi şi îi pasezi. Adaugi seminţele de dovleac şi de susan, smântâna, usturoiul pisat, ouăle şi făina. Amesteci bine, pui sare şi piper, după gust, şi pătrunjelul tocat mărunt. Trebuie să-ţi iasă o pastă omogenă.Iei cu lingura din compoziţie, formezi chiftelele şi le prăjeşti în ulei încins. Se pot servi calde, alături de omletă, cu boia deasupra. Sunt însă bune şi reci.

Mai multe