O reţetă gustoasă pe zi: Pârjoale de pui gratinate

7 august 2017 12:05   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

Ai nevoie de

Pentru pârjoale

500 g carne de pui, tocată

1 ceapă

2-3 căței de usturoi

1 ou

2 felii pâine

5 linguri apă

sare

piper

1 lingură ulei

Pentru sos

400 g iaurt

1 lingură făină

3 ouă

100 g brânză maturată de vacă

2 roșii

Pătrunjel

Preparare

Toci ceapa și o amesteci cu feliile de pâine înmuiate în apă și stoarse, carnea de pui, usturoiul pisat, oul, sare și piper după gust. Formezi pârjoale cu mâna umedă și le așezi în tava unsă cu ulei. Amesteci iaurtul cu ouăle bătute și făina, îl torni în tavă, cât să acoperi pe jumătate pârjoalele. Dai tava la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. O scoți, razi brânza și așezi din loc în loc roșiile tăiate felii. Dai din nou tava la cuptor alte 20 de minute, până ce se gratinează. Servești cu pătrunjel proaspăt tocat.

Mai multe