O reţetă gustoasă pe zi: Paste cu sos de roşii

10 martie 2017 14:30   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

350-400 ml suc de roșii

200 g paste, după preferință

5-6 roșii cherry

câteva frunze de busuioc

1 ceapă

5 căței usturoi ulei

6-7 ciuperci sare piper boia de ardei iute

Preparare

1. Cureți, tai ceapa și o pui la călit în puțin ulei. Adaugi feliuțe de ciuperci și presari un praf de sare. Când s-a evaporat apa, torni sucul de roșii și pui roșiile cherry tăiate în jumătate, usturoiul pisat, adaugi piper și puțină boia de ardei iute. Lași să fiarbă la foc mic și când sunt aproape gata, pui și busuiocul.

2. Fierbi pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Când sunt gata, le scurgi bine și le combini cu sosul de tomate.

Mai multe