O reţetă gustoasă pe zi: Perişoare cu legume

23 septembrie 2013 7:26   Rețete
Ultima actualizare:

Cum se prepară1. Se fierbe fasolea cu o zi înainte sau se foloseşte fasole conservată, pentru a face economie de timp. 2. Pentru perişoare, se amestecă carnea tocată cu ceapa tocată mărunt, căţeii de usturoi zdrobiţi, ouăle, pesmetul, pătrunjel verde tocat, sare şi piper, după gust. Din compoziţia obţinută se modelează perişoare, care se fierb în apă cu sare şi se scot cu spumiera deoparte.3. Se toacă ceapa mărunt, se căleşte uşor în ulei bine încins, până devine aurie. Se adaugă usturoiul zdrobit, ardeiul gras tăiat cuburi, pudră de chili şi chimen, după gust. Se stinge cu pulpa de roşii şi pasta de roşii. Se adaugă perişoarele şi se lasă să clocotească împreună 5-6 minute.4. Când toate ingredientele sunt bine fierte, se adaugă fasolea fiartă, se potriveşte gustul cu oregano, sare şi piper. Se lasă să mai dea 2-3 clocote, apoi se ia de pe foc.

Mai multe