O reţetă gustoasă pe zi: Pizza cu patru umpluturi

11 august 2015 12:58   Rețete
Ultima actualizare:

  • Ingrediente
  • Pentru blat
  • 100 g brânză proaspătă de vaci, bine scursă
  • 200 g făină
  • 4 linguri apă
  • 4 linguri ulei
  •  1 praf de sare
  • Pentru umplutură
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 morcov potrivit
  • 1 bucată tijă de ţelină
  • 4 ciuperci mari
  • 1 cutie de ton în sos natural
  • 5-6 roşii mici
  • 150 g caşcaval ras
  • 4 linguri ulei
  • oregano uscat
  • busuioc uscat
  • sare
  • piper

Preparare

Amesteci toate ingredientele pentru blat şi frămânţi un aluat neted şi uşor de modelat. Întinzi o foaie cu care capitonezi forma de pizza.Pe toată suprafaţa pui un rând de roşii feliate, împarţi suprafaţa în patru părţi egale şi umpli fiecare sector cu legume tăiate peştişori, fără a le amesteca unele cu altele. În ultimul sector aşezi peştele scurs de sosul în care a fost conservat. Pe toată suprafaţa pui caşcaval ras.Stropeşti cu ulei, condimentezi cu sare şi piper, după gust, presari oregano şi busuioc şi introduci forma în cuptorul bine încins, pentru aproxi­mativ 30 de minute, la foc potrivit.

Mai multe