O reţetă gustoasă pe zi: Porc cu ananas
11 aprilie 2014 7:56
Rețete
Ultima actualizare:
Ingrediente300 g carne macră de porc 150 g ananas tăiat2 linguri cu bulion2 linguri cu ulei1 legătură pătrunjel sau coriandru sarepiper, după gust
Preparare
1. Speli şi tai carnea bucăţi mici. Încingi uleiul într-o cratiţă şi pui carnea să se rumenească pe toate părţile. După ce a devenit albă, adaugi ananasul, îl laşi să se rumenească şi el pe toate părţile şi torni apă cât să acopere ingredientele. Laşi să fiarbă sub capac.
2. Verifici dacă s-a fiert carnea şi dacă e fiartă pui bulionul desfăcut cu puţină apă. Potriveşti gustul de sare şi piper şi laşi să fiarbă 5 minute. Iei vasul de pe foc şi presari verdeaţa tăiată.