O reţetă gustoasă pe zi: Portofele cu fasole verde

24 martie 2015 11:11   Rețete
Ultima actualizare:

  • Ingrediente
  • 600 g file cod
  • 100 g caşcaval ras
  • 400 g fasole verde congelată sau din conservă
  • 100 g făină
  • 2 ouă
  • 150 g pesmet
  • 1 lămâie
  • ulei pentru prăjit sare
  • piper
  • 1 legătură pătrunjel

Preparare

Speli fileurile de cod, le tai în patru bucăţi şi le scurgi bine. Amesteci caşcavalul ras cu fasolea verde tăiată bucăţele şi pătrunjelul tocat fin. Umpli fileurile cu amestecul de fasole, condimentezi cu sare şi piper şi storci zeamă de lămâie pe deasupra. Rulezi şi prinzi cu o scobitoare.Baţi ouăle cu făina ca pentru omletă şi dai peştele prin ou, apoi prin pesmet şi prăjeşti în uleiul încins. Se servesc cu garnitură de legume fierte şi lămâie.

Mai multe