O rețetă gustoasă pe zi: Pulpă de rață cu măr și dovleac
18 noiembrie 2019 14:47
Rețete
Ultima actualizare:
Rețeta gustoasă de azi este Pulpă de rață cu măr și dovleac.
Ingrediente Pulpă de rață cu măr și dovleac:
1 pulpă rață (250 g), 1 măr, 50 g dovleac plăcintar, 1 lingură zahăr, 20 g unt, sare, piper, după gust; Pentru décor: coacăze roșii.
Speli pulpa de rață, o usuci cu șervete de hârtie, apoi o condimentezi cu sare și piper. O dai la cuptor, la 160 °C, o oră pe baie de aburi. Cureți mărul de cotor și de semințe și îl tai felii. Cureți dovleacul de coajă și îl feliezi, apoi le pui într-o tigaie antiaderentă, împreună cu untul și le rumenești 2-3 minute. Adaugi zahărul și lași la caramelizat încă 2-3 minute. Servești pulpa de rață cu garnitura de măr și dovleac caramelizate, cu coacăze roșii și decorată după imaginație.