O reţetă gustoasă pe zi: Rulouri gratinate cu costiță

22 ianuarie 2015 12:48   Rețete
Ultima actualizare:

  • Ingrediente
  • 4 andive mari
  • 8 felii de costiţă sau şuncă afumată
  • 150 g caşcaval
  • 40 g unt
  • 200 ml vin alb sec
  • 1 linguriţă zahăr pudră
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • cimbru

Preparare: Tai andivele în patru, pe lungime, şi le căleşti 2-3 minute în unt, apoi laşi să se răcească.Tai caşcavalul bastonaşe, reconstitui fiecare andivă, intercalând câteva bastonaşe de caşcaval, şi le înfăşori în feliile de costiţă sau şuncă afumată.Aşezi andivele într-o formă termorezistentă, adaugi vinul, presari cimbrul, foaia de dafin, zahărul, sare şi piper, după gust. Introduci forma în cuptorul bine încins pentru aproximativ 30 de minute.

Mai multe