O reţetă gustoasă pe zi: Salată de fasole cu sos vinegretă
3 februarie 2014 9:02
Rețete
Ultima actualizare:
Ingrediente2 cepe mari, roşii1 salată verde3 castraveţi muraţi1 ardei roşufasole roşie, fiartă cu o zi înainte6 linguri ulei2 linguri oţet1 vârf de cuţit de zahăr1 linguriţă de muştar1 căţel de usturoisare piper
Preparare
1. Speli salata şi ardeiul, le tai mărunt şi le pui într-un bol. Adaugi fasolea, castraveţii muraţi tăiaţi rondele şi bine scurşi de zeama pe care şi-o lasă. Pui şi ceapa roşie tăiată solzişori.
2. Prepari sosul vinegretă pentru care amesteci uleiul cu zahărul dizolvat în oţet. Pui şi muştarul, amestecând continuu. Potriveşti gustul de sare şi piper şi adaugi şi usturoiul tocat. Amesteci foarte bine ingredientele şi torni sosul peste salată.