O reţetă gustoasă pe zi: Salată de macaroane cu carne de curcan

24 august 2015 10:32   Rețete
Ultima actualizare:

  • Ingrediente
  • 500 g macaroane scurte
  • 200 g carne de curcan
  • 2 linguri ulei
  • 1 salată verde
  • 3 fire de ceapă verde
  • Pentru sosul vinegretă
  • 3 linguri zeamă de lămâie
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Preparare

Taie carnea de curcan fâşii, pudreaz-o cu puţină sare şi rumeneşte-o cu 2 linguri de ulei. După ce s-a rumenit, las-o deoparte să se răcească.Fierbe macaroanele „al dente”, în apă cu sare, scurge-le de apă şi aşază- le într-o salatieră mare.Adaugă carnea de curcan rumenită, salata ruptă fâşii şi ceapa verde tăiată rondele.Într-un castronel, bate uleiul, zeama de lămâie, sarea şi piperul (după gust), apoi toarnă sosul peste ingredientele din salatieră. Amestecă uşor şi serveşte imediat.

Mai multe