O reţetă gustoasă pe zi: Sărățele cu cașcaval și semințe

28 noiembrie 2014 12:25   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

  • 300 g caşcaval
  • 250 g făină
  • 200 g unt
  • 1 ou
  • 2 linguri seminţe de in
  • 1 praf de sare fină
  • susan

Preparare

Razi caşcavalul şi îl amesteci cu un praf de sare fină, cu făina, oul, o lingură cu seminţe de in şi cu untul tăiat bucăţele. Frămânţi bine, până când se obţine un aluat uniform, consistent şi destul de elastic. Laşi aluatul la rece timp de o oră. Poţi înlocui făina albă cu cea intermediară.Iei aluat cu mâna şi formezi bastonaşe, le presari cu seminţe, le aşezi într-o tavă neunsă şi le coci circa 20 de minute, la temperatură potrivită.

Mai multe