O reţetă gustoasă pe zi: Spaghete carbonara

8 mai 2013 7:08   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente400 g spaghete200 g kaizer sau şuncă afumată2 gălbenuşuri200 ml smântână de gătit2 linguri caşcaval rasbusuiocpătrunjel verdesarepiper

Preparare1. Se taie kaizerul sau şunca cubuleţe şi se călesc uşor. Separat, se bat gălbenuşurile cu smântâna, caşcavalul ras, sare, piper şi busuioc uscat, după gust, apoi se toarnă peste kaizer şi se amestecă uşor până se leagă. 2. Se fierb spaghetele al dente în apă cu sare, se scurg, fără a se clăti cu apă rece, şi se aşază într-un castron încăpător.3. Sosul de smântână şi kaizer se toarnă peste spaghetele fierbinţi, pentru a le asezona şi se servesc imediat presărate cu pătrunjel verde tocat.

Mai multe