O reţetă gustoasă pe zi: Ștrudel cu carne tocată

26 mai 2014 9:01   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente1 pachet aluat congelat pentru pateuri 2 piepturi de pui 1 ardei gras roşusare piper 1 lingură de smântână 3 ouă grăsime pentru uns tava

Preparare

1.    Desfaci aluatul şi-l laşi să ajungă la temperatura camerei. Apoi îl întinzi puţin cu sucitorul ca să-l subţiezi.

2.    Treci carnea prin maşina de tocat. Tai ardeiul cubuleţe pe care le căleşti uşor în ulei şi apoi peste el pui şi carnea tocată. O laşi până ce îşi schimbă complet culoarea, potriveşti de sare şi piper şi o laşi să se răcească.

3.    După ce s-a răcit carnea, îi pui două ouă şi smântâna şi întinzi amestecul peste foaia de aluat. Rulezi şi ungi ştrudelul cu ou bătut cu un pic de apă.

4.    Ungi tava, aşezi ştrudelul şi îl dai la copt pentru 40 de minute.

Mai multe