O reţetă gustoasă pe zi: Supă cu cârnați afumați

29 aprilie 2015 14:29   Rețete
Ultima actualizare:

  • Ingrediente
  • 200 g cârnaţi afumaţi
  • 3 cartofi mari
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 200 g fasole verde
  • 2 căţei usturoi
  • 250 ml smântână
  • piper zdrobit

Preparare

Pune la rumenit cârnaţii în ulei, acoperă vasul cu un capac şi lasă focul mic până ce cârnaţii îşi lasă găsimea.Adaugă peste cârnaţi ceapa tăiată şi morcovul ras. Lasă să fiarbă la foc mic 15 minute, amestecând, până când ceapa devine sticloasă.Adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe şi fasolea, completează cu apă şi lasă să fiarbă la foc potrivit aproximativ 20 de minute.Când s-au fiert legumele, adaugă usturoiul zdrobit şi 3/4 din smântână.  a vasul de pe foc şi lasă-l acoperit 10 minute. Serveşte mâncarea cu smântână şi condimentează cu piper.

Mai multe