O reţetă gustoasă pe zi: Supă cu cârnați afumați

2 octombrie 2014 10:52   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

200 g cârnaţi afumaţi

3 cartofi mari

1 ceapă

1 morcov

200 g fasole verde

2 căţei usturoi

250 ml smântână

piper zdrobit

Preparare

Pune la rumenit cârnaţii în ulei, acoperă vasul cu un capac şi lasă focul mic până ce cârnaţii îşi lasă găsimea.Adaugă peste cârnaţi ceapa tăiată şi morcovul ras. Lasă să fiarbă la foc mic 15 minute, amestecând, până când ceapa devine sticloasă.Adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe şi fasolea, completează cu apă şi lasă să fiarbă la foc potrivit aproximativ 20 de minute.Când s-au fiert legumele, adaugă usturoiul zdrobit şi 3/4 din smântână.  a vasul de pe foc şi lasă-l acoperit 10 minute. Serveşte mâncarea cu smântână şi condimentează cu piper.

Mai multe