O reţetă gustoasă pe zi: Supă cu fructe de mare
30 octombrie 2014 10:39
Rețete
Ultima actualizare:
Ingrediente
3 linguri de unt
ceapă verde tocată
2 linguri ţelină tocată
3 linguri făină
300 ml lapte
1 lingură pastă de tomate
200 g smântână
250 g carne de crab
250 g creveţi
2 linguriţe coniac
sare
½ linguriţă piper
verdeaţă de garnitură
Preparare
Încălzeşti untul la foc mic, adaugi ceapa şi ţelina tocate şi le sotezi până se înmoaie. Adaugi făina şi amesteci permanent pentru a nu se arde. Stingi cu lapte şi laşi să fiarbă la foc mic, amestecând permanent, până ce se îngroaşă.Condimentezi cu sare şi cu piper, după gust, adaugi pasta de tomate, smântâna, fructele de mare şi coniacul. Laşi totul la fiert 10-15 minute şi o serveşti fierbinte, garnisită cu verdeaţă.