O reţetă gustoasă pe zi: Supă de pui

10 octombrie 2016 14:20   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

3 morcovi

1 ţelină

1 albitură

1 mână mazăre

1 ceapă

2 cartofi

1/2 piept de pui dezosat

2 linguri ulei

sare

piper

1 crenguţă cimbru sau ce verdeață preferi

1 mână tăiţei

zeamă de

lămâie, opţional

2 l apă

Preparare

1. Pui pieptul de pui la fiert, spumezi. Adaugi ceapa tăiată mărunt, ţelina, morcovii şi albitura tăiate rondele. Potrivești de sare şi piper şi laşi la fiert până când se înmoaie uşor rădăcinoasele. Adaugi cartofii tăiaţi cuburi şi mazărea. Fierbi, separat, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, tăiţeii. Serveşti supa caldă laolaltă cu tăițeii și verdeața mărunțită şi, dacă vrei, storci după gust şi zeamă de lămâie.

Mai multe