O reţetă gustoasă pe zi: Supă de pui
10 octombrie 2016 14:20
Rețete
Ultima actualizare:
Ingrediente
3 morcovi
1 ţelină
1 albitură
1 mână mazăre
1 ceapă
2 cartofi
1/2 piept de pui dezosat
2 linguri ulei
sare
piper
1 crenguţă cimbru sau ce verdeață preferi
1 mână tăiţei
zeamă de
lămâie, opţional
2 l apă
Preparare
1. Pui pieptul de pui la fiert, spumezi. Adaugi ceapa tăiată mărunt, ţelina, morcovii şi albitura tăiate rondele. Potrivești de sare şi piper şi laşi la fiert până când se înmoaie uşor rădăcinoasele. Adaugi cartofii tăiaţi cuburi şi mazărea. Fierbi, separat, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, tăiţeii. Serveşti supa caldă laolaltă cu tăițeii și verdeața mărunțită şi, dacă vrei, storci după gust şi zeamă de lămâie.