O reţetă gustoasă pe zi: Tagliatelle cu sos roşu
31 ianuarie 2017 13:27
Rețete
Ultima actualizare:
Ingrediente
1 pachet tagliatelle
500 g ciuperci
1 ceapă
4-5 căței usturoi
câteva roșii cherry, opțional
150 g cașcaval ras
câteva frunze de busuioc verde
sare
piper
2-3 linguri ulei
1 cană suc de roșii
Preparare
1. Prepari pastele conform indicațiilor de pe ambalaj. Le scurgi și păstrezi o cană din apa în care au fiert.
2. Încingi uleiul și călești ceapa tăiată julien și usturoiul zdrobit. Când devin sticloase, adaugi ciupercile
tăiate după dorință. Ții pe foc până când începe să se evapore apa lăsată de ele și torni sosul de roșii. Amesteci, guști, potrivești de sare și de piper, apoi pui în vas pastele și roșiile cherry.
3. Dacă vrei mai mult sos, mai poți turna din apa în care au fiert. Lași 10 minute și oprești focul. Presari
busuiocul și cașcavalul. Servești calde.