O reţetă gustoasă pe zi: Tocăniță de varză cu cartofi

2 septembrie 2014 17:59   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente

300 g cârnaţi

2 linguri ulei

½ varză

7-8 cartofi mici

1 morcov

1 ceapă

cimbru uscat

pătrunjel verde

sare

piper

Preparare: Curăţă legumele, spală-le, taie-le cum doreşti şi căleşte-le cu cele 2 linguri de ulei până ce încep să se înmoaie. Acoperă cu apă şi lasă totul să fiarbă la foc mic timp de 30 de minute.Adaugă cârnaţii tăiaţi rondele şi lasă-i să mai fiarbă încă 5 minute.Potriveşte gustul cu sare şi cu piper, după preferinţă, adaugă cimbru şi pătrunjelul tocat. După câteva clocote, ia vasul de pe foc. Mâncarea se serveşte caldă.

Mai multe