O reţetă gustoasă pe zi: Zucchini umpluţi cu tofu

15 iulie 2013 15:18   Rețete
Ultima actualizare:

Preparare1.    Se spală bine dovleceii, se taie un capac deasupra, se scoate cu o linguriţă miezul din interior, apoi se opăresc în apă clocotită cu sare 2-3 minute. Se scot cu grijă şi se lasă la scurs într-o strecurătoare.2.    Separat, se rade brânza (se sfărâmă cu mâna sau se taie cubuleţe) şi se amestecă cu ardeii, ceapa albă şi ceapa verde, tocate mărunt, ardeiul şi condimente, după gust.3.    Se umplu dovleceii cu amestecul preparat, se adaugă un cubuleţ de unt deasupra şi se aşază apoi într-o formă termorezistentă unsă cu ulei. Se pun la cuptor pentru circa 20 de minute. Se servesc calzi, decoraţi cu crenguţe de busuioc.

Mai multe