Ochiuri românești în sos de roșii și brânză feta

22 februarie 2017 14:58   Rețete
Ultima actualizare:

Unii le știu sub denumirea de ouă poșate, alții de ochiuri românești. Indiferent cum alegi să le spui, încearcă această rețetă cu sos de tomate și brânză feta pentru un mic dejun sățios, alături de întreaga familie.

De ce ai nevoie pentru a pregăti ochiuri românești în sos de tomate și brânză feta

30 ml ulei

1 ceapă, tăiată bucățele

4 căței de usturoi, tăiat mărunt

2 ardei grași

400 g năut sau fasole albă

boia, după gust

cimbru, după gust

700 g conservă roșii decojite

sare, după gust

piper, după gust

100 g brânză feta

8 ouă

pătrunjel, după gust

coriandru, după gust

lipii calde, opțional

Află cum se prepară ouăle românești în sos de roșii pe clickpoftabuna.ro.

Vezi cum se face salata de sfeclă roșie cu brânză feta.

Iată cum faci cea mai bună musaca cu brânză și carne!

Mai multe