Îţi place pizza? Încearcă să prepari «Motănelul pofticios»

29 august 2013 12:20   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente pentru blat: 225g făină, 20g drojdie, 2 linguri ulei 1 praf de sare

Pentru umplutură: 200g caşcaval (sau brânză topită), 200g şuncă presată, 1 ardei gras roşu, 100ml ketchup dulce, 100g măsline verzi feliate, codiţe de ceapă verde, 1 morcov

Mod de preparare

Frămânţi din toate ingredientele aluatul, pe care-l laşi să crească 30 de minute. Împarţi aluatul în şase porţii egale, le întinzi în foaie subţire, rotundă. Lipeşti pe fiecare foaie două urechi din aluat. Le pui într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină şi le coci timp de 15 minute la foc mic în cuptorul preîncălzit.

Află aici reţeta completă şi  numărul de porţii

Mai multe