Ai musafiri duminica? Gateste ciuperci cu carne de vită
Cand avem de facut o masa festiva terbuei sa fim invenitive pentru a incepe cu apertive cat mai gustoase si apetisante. Ciupercile cu carne de vita insotite de branzeturi , mezeluri si diferite salate vor face ca platourile cu aperitive sa arate impecabil.
Ingrediente: 8 ciuperci champignon mari; 250 g pulpă de vită; 1 lingură ulei; 1 ceapă mică; 1 căţel de usturoi; 1 praf de chili; ½ linguriţă oregano uscat; 1 lingură pastă de tomate; 3 linguri orez fiert; roşii uscate (conservate); sare; piper
Mod de preparare
Toci carnea împreună cu ceapa, apoi adaugi usturoiul zdrobit, praful de chili, oregano, pasta de tomate, orezul fiert, cinci linguri de apă, sare şi piper, după gust, şi amesteci bine.
Speli ciupercile, scoţi pi cioruşele, umpli pălăria ciupercilor cu compoziţia de carne şi le aşezi într-o formă termorezistentă unsă cu ulei.
Află aici reţeta completă, numărul de porţii şi timpul de preparare