O reţetă gustoasă pe zi: Budincă cu şuncă
26 noiembrie 2013 15:11
Rețete
Ultima actualizare:
Preparare
1.Pui orezul la fiert în supa de pui şi îl laşi până se pă¬trunde bine, după care îl dai să se răcească. Tai un morcov fâşii, iar pe celălalt, şunca şi carnea de pui, cubuleţe. 2.Amesteci uşor orezul cu ouăle bătute bine, cu şunca, morcovii, pieptul de pui, pătrunjelul tocat mă¬runt, sare şi piper, după gust. Ungi o formă de tort cu unt şi o tapetezi cu pesmet, după care torni compo¬ziţia de orez. O introduci în cuptorul preîncălzit pentru 50 de minute. Cu 10 minute înainte de a fi gata, pre¬sari deasupra caşcavalul ras. 3.Laşi să se răcorească, după care o tai şi o serveşti.