O reţetă gustoasă pe zi: Salată de cartofi cu şuncă

14 ianuarie 2014 8:55   Rețete
Ultima actualizare:

 Ingrediente 400 g cartofi 150 g şuncă 2 castraveciori muraţi 2 roşii ceapă verde 2 ouă fierte tari 2 linguri maioneză light sare piper

Preparare

1.    Pui cartofii, curăţaţi şi tăiaţi cuburi, să fiarbă în apă cu sare. După ce au fiert, scurgi apa şi laşi cartofii într-un castron mare. Fierbi ouăle tari, le cu¬reţi şi le tai felii.2.    Peste cartofii răciţi adaugi şunca tăiată bucăţele, castraveciorii mu¬raţi tăiaţi felii subţiri, ceapa verde, sa¬re şi piper după gust. După ce ai pus toate ingredientele, adaugi maioneza şi amesteci uşor să nu le sfărâmi.

Mai multe