O reţetă gustoasă pe zi: Ciorbă de peşte
28 ianuarie 2014 16:06
Rețete
Ultima actualizare:
Ingrediente500 g cod 4 linguri ulei2 cepe mijlocii, tocate mare4 căţei de usturoi 2 linguri de pătrunjel tocat mărunt 4 cartofi curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe 2 lămâisare piper alb
Preparare
1. Căleşti în ulei ceapa, usturoiul şi pătrunjelul tocat. Adaugi cartofii şi laşi la înăbuşit 5 minute. Pui apă şi laşi totul la fiert 20 de minute.
2. După ce s-au fiert, le pasezi sau le mixezi şi subţiezi amestecul cu zeamaîn care au fiert legumele. Pui zeama din nou pe foc, adaugi peştele şimai fierbi totul 10 minute. La sfârşit pui sare şi piper alb. Acreşti cu zeamastrecurată a celor două lămâi şi ornezi cu pătrunjel verde.