O reţetă gustoasă pe zi: Chifteluţe cu mozzarella

12 februarie 2014 13:42   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente½ kg carne vită miezul de la 3 felii de pâine înmuiat în apă 1 ou 100 ml ulei 4 bucăţi mozzarella100 g filé de anşoa2 morcovi ½ kg cartofi2 roşii 1 salată sare piper chimenpătrunjel verde

Preparare

1.    Amesteci carnea tocată cu miezul de pâine stors, oul bătut, sare, piper şi pătrunjelul tocat. Dacă e nevoie, adaugi puţină apă, astfel încât compoziţia să fie moale.

2.    Faci chiftele de mărime potrivită şi le prăjeşti în uleiul bine încins. Le pui într-o tavă, acoperi fiecare chiftea cu o felie de roşie şi una de mozzarella şi le dai la cuptor cât să se topească brânza.

3.    Fierbi cartofii şi morcovii în apă cu sare. Pui legumele fierte şi salata pe un platou, asezonezi cu ulei şi presari puţin chimen.

4.    După ce s-a topit mozzarella, scoţi de la cuptor chiftelele, le ornezi cu fâşii de anşoa şi le aduci la masă.

Mai multe