O reţetă gustoasă pe zi: Salată bogată

27 februarie 2014 8:53   Rețete
Ultima actualizare:

Ingrediente3 roşii 150 g fasole verde congelată sau conservată 100 g măsline1 ceapă 1 ardei gras 2 ouă fierte tari 2 cartofi mari, fierţi în coajă1 castravete 1 cutie ton 3-4 fileuri anşoa sare piper

Pentru sos vinegretă2 linguri ulei 2 linguri oţet1 linguriţă muştarsare piper

Preparare

1.    Într-un vas pui cartofii fierţi şi tăiaţi cubuleţe, fasolea verde fiartă, ouăle tăiate sferturi, ardeiul tăiat jullien, roşiile, castravetele feliat, măslinele, rondelele de ceapă şi tonul. Deasupra pui fileurile de anşoa.

2.    Sosul vinegretă îl prepari astfel: într-un borcan pui uleiul şi oţetul, îi pui capacul şi agiţi bine borcanul până ce amestecul devine albicios. Adaugi muştarul şi condimentele şi mai agiţi puţin.

3.    Torni sosul peste salată şi laşi câteva minute să se pătrundă.

Mai multe